Χωρίς προειδοποίηση βρέθηκαν στον δρόμο, όπως εξομολογήθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο 25 χρόνος εγγονός της 90χρονης που μαζί με το σκυλάκι τους βρέθηκαν στο δρόμο την Παρασκευή το βράδυ.
Η 90χρονή παίρνει ελάχιστη σύνταξη και ο 25χρονός ενώ προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας, η κατάσταση ήταν δύσκολη. Αποτέλεσμα ήταν να χρωστούν 7 μήνες ενοίκιο και να τους γίνει έξωση.
Όπως είπε η κυρία Ευγενία Θάνου, διευθύντρια Γιατρών του Κόσμου το ίδιο βράδυ τους φιλοξένησαν σε ένα από τα υπνωτήρια αστέγων. Ήδη, έχει βρεθεί μια γυναίκα που θέλει να αποπληρώσει όλο το χρέος ύψους περίπου 1200 ευρώ. Ενώ, ψάχνουν σπίτι για να μπορέσει να στεγαστεί η γυναίκα μαζί με τον εγγονό της, τα έξοδα θα καλύψουν οι Γιατροί του Κόσμου.
Ο 25χρονός, σημείωσε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έχει επικοινωνήσει ξανά μαζί τους, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Την Παρασκευή, έφτασε στο σπίτι κλητήρας και αστυνομικός όπου τους ζήτησαν να εγκαταλείψουν τη στέγη, χωρίς καν να προλάβουν να πάρουν τα προσωπικά αντικείμενα τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.