Τραγωδία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, 25 ετών, φέρεται να έχασε τη ζωή του, έπειτα από ακούσιο πυροβολισμό που δέχτηκε από τον 21χρονο αδερφό του, που είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.
Το βασικό σενάριο που επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής, θέλει τον 21χρονο να πυροβόλησε τον 25χρονο στο κεφάλι, την ώρα που οι δυο τους καθάριζαν τα όπλα τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου,μπροστά στα μάτια των γονέων των δύο νεαρών αστυνομικών, με το θύμα να μεταφέρεται στο Αττικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Από τη βαλλιστική εξέταση, προέκυψε πως ο 25χρονος πυροβολήθηκε από το όπλο του αδερφού του, ο οποίος, ευρισκόμενος σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, έχει ήδη συλληφθεί.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!