Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στην χώρα μας. Τις τελευταίες ώρες προστέθηκαν ακόμη εννέα θάνατοι.
Συγκεκριμένα από τη ζωή «έφυγε» ένας άντρας, 58 ετών, με υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο Ζακύνθου.
Στην Θεσσαλονίκη από τη ζωή «έφυγε» ένας 88χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Ένας 75χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό κατέληξε στις 06:51 σήμερα το πρωί.
Επιπλέον, κατέληξαν μία 80χρονη στο ΝΙΜΤΣ, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, μία 77χρονη στο Σωτηρία, ένας 94χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο Θριάσιο, ένας 69χρονος στο Γεννηματάς,μια 78χρονη στον Ευαγγελισμό και ένας 91χρονος στο Ιπποκράτειο.
Όλοι τους έπασχαν από υποκείμενανοσήματα.
Στους 614 έφτασε ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας.
Αυτά τα Χριστούγεννα συναντιόμαστε με αγαπημένους φίλους στο σπίτι ή σε όμορφα μέρη, ανταλλάσσουμε ευχές και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια για τη χρονιά που έρχεται.
Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε Τσεχία και Κροατία και να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, προσέφερε η COSMOTE σε τυχερούς συνδρομητές της με το WORLD PASS powered by Telekom