Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώσθηκαν 30 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Σκόδρα να αναφέρει πως ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται.
Όπως δήλωσε στο thestival, έχουν ληφθεί 600 δείγματα από εργαζόμενους και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και άλλα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ για COVID-19.
«Ακολουθούμε τον ρυθμό της πόλης. Εφαρμόζουμε πιο αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ», σημείωσε ο κ. Σκόδρας.
Όσον αφορά στην ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό, ο κ. Σκόδρας είπε πως πάνω από 150 άτομα έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα συνεχιστούν τα μοριακά τεστ για να υπάρξει ασφάλεια και προστασία για όλους.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ απέστειλε αίτημα προς τον ΕΟΔΥ, έτσι ώστε κλιμάκιό του να προβεί στη διενέργεια rapid test στους εργαζόμενους.
Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο η εξέλιξη, με τους θετικούς εργαζόμενους στον κορωνοϊό, να επηρεάσει τη συχνότητα των δρομολογίων ή και να τα τροποποιήσει, αφού όπως είπε, είναι λίγοι οι οδηγοί που έχουν κορωνοϊό.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.