Κατάπτωση χωμάτινου όγκου, στο πρανές της Πελοποννήσου, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου.
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου, «η κατάπτωση σημειώθηκε λόγω μη προβλεπόμενων γεωλογικών συνθηκών», ενώ «οι εργασίες αποκατάστασης βάθους ξεκίνησαν άμεσα και θα εκτελούνται επί 24ώρου βάσεως έως ότου απομακρυνθούν περί τα 700 κυβικά υλικού».
Σύμφωνα πάντα με την εταιρία, «οι εργασίες αποκατάστασης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν αύριο Σάββατο, κατά τις απογευματινές ώρες, και η διώρυγα θα λειτουργήσει κανονικά εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.