Ρόδος: Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και της έδωσε χασίς

Ρόδος: Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και της έδωσε χασίς

Ο πατέρας της ανήλικης κατηγόρησε τον γείτονά του 

aselgeia
Με μεγάλη προσοχή ερευνούν οι αρχές της Ρόδου την καταγγελία ενός 57χρονου σε βάρος του 47χρονου γείτονά του και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ότι παρέσυρε την 13χρονη κόρη του στο σπίτι του με σκοπό να ασελγήσει πάνω της και ότι προσπάθησε και να της δώσει να καπνίσει... τσιγαριλίκι!

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο πατέρας της 13χρονης, ο γείτονάς τους στη Μεσαιωνική Πόλη προφασίστηκε ότι χρειάζεται τη 13χρονη για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου της έδωσε να καπνίσει κάνναβη. Η ανήλικη αρνήθηκε και τότε ο γείτονας την θώπευσε στα απόκρυφα σημεία, με αποτέλεσμα η μικρή να τον κλωτσήσει στα γεννητικά του όργανα και να φύγει.

Η μαθήτρια φέρεται να είπε στους γονείς της τι συνέβη και εκείνοι ενημέρωσαν την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία διέταξε την Ασφάλεια να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο αυτό, η 13χρονη έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ την Παρασκευή κατέθεσε και ο 47χρονος που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πατέρα της.

Σύμφωνα με τη “δημοκρατική”, ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ο 57χρονος τον εξέθεσε αναρτώντας στο Facebook συκοφαντικά σχόλια σε βάρος του και εμφανίζοντάς τον ως τον “βιαστή της Ρόδου με θύματα γριές και παιδιά”! Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αριθμοί-σοκ: Ραγδαία αύξηση των διασωληνωμένων - 3.000 άνθρωποι στα νοσοκομεία

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ και θα συνεχίσω να εργάζομαι και στην καραντίνα μου»

Τα SOS για τη μείωση ενοικίου - Όφελος ανεξάρτητα με το ποιος εμφανίζεται ως ενοικιαστής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης