Νικόλαος Μακρόπουλος: Εκ παραδρομής και σε λάθος προφίλ η ανάρτησή μου για το Μπάντεν Μπάντεν

Νικόλαος Μακρόπουλος: Εκ παραδρομής και σε λάθος προφίλ η ανάρτησή μου για το Μπάντεν Μπάντεν

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων προχώρησε σε διευκρινίσεις για τη νοσταλγία του στο σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και την αγαπημένη του Aston Martin – «Εκ παραδρομής, μια προσωπική ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο πολιτικό μου προφίλ»

makropoulos_antidimarxos
Σε διευκρινήσεις για την εκπεφρασμένη μέσω Facebook νοσταλγία του για το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν, που στερείται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος, μετά τον σάλο που προκάλεσε η «υπερπολυτελής» και viral του ανάρτηση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Μακρόπουλος ανέφερε ότι «εκ παραδρομής, μία προσωπική ανάρτηση προς τους φίλους μου, δημοσιεύτηκε στο πολιτικό προφίλ μου, αντί του προσωπικού. Δεν επιδιώκω την δημοσιότητα και δεν το έκανα γι' αυτό».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο σπίτι που διατηρεί με τη Γερμανίδα σύζυγό του εδώ και 25 χρόνια στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας. «Περνάμε τα Χριστούγεννά μας σε αυτό το σπίτι» ανέφερε.


«Είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας και η επιχειρηματική επιτυχία, μας προσέφερε ένα επίπεδο ζωής. Η οικογένειά μου προσφέρει πάντα, ανιδιοτελώς σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Ασχολήθηκα με τα κοινά και τον Δήμο της Αθήνας για να ασχοληθώ με την ανάπτυξη της πόλης και την προσέλκυση επενδύσεων και θα συνεχίσω να το κάνω», τόνισε ο κ. Μακρόπουλος. Αναφερόμενος στην Aston Martin που επίσης νοσταλγεί, εξήγησε ότι την αγόρασε πριν 40 χρόνια και ότι αγαπά τα ιστορικά αυτοκίνητα.


Κλείσιμο
«Λυπάμαι αν προκάλεσα. Έγινε χωρίς τη θέλησή μου. Δεν ήταν στις προθέσεις μου και θέλω να με πιστέψετε», σημείωσε, ενώ τόνισε ότι σέβεται αξίες και αρχές, ωστόσο δεν δέχεται να τον προσβάλλουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτοφανείς εικόνες στον φετινό εορτασμό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα


Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας οι καταγγελίες για παράλληλο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων


«Μικρή ανάσα» με 1044 νέα κρούσματα - 600 διασωληνωμένοι και 85 θάνατοι - Live η ενημέρωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης