AB Ηome Shop Center : Για τους e-πελάτες και μόνο!

AB Ηome Shop Center : Για τους e-πελάτες και μόνο!

Με μια επένδυση, που ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ, το AB Home Shop Center είναι εδώ για σας που μένετε στην Αττική και επιλέγετε να κάνετε τα ψώνια σας από το AB Eshop

1_kv

Sponsored Content

Το 2020 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, για ολόκληρο τον κόσμο. Η εξάπλωση της νόσου CoVid-19 παγκοσμίως αναδείχθηκε στο σημαντικότερο πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονες κοινωνίες, οι οικονομίες τους και, βέβαια, η επιστημονική κοινότητα. Οι επιχειρήσεις προσάρμοσαν τον τρόπο λειτουργίας τους στις νέες απαιτήσεις, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος που ανέλαβε να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην ομαλή μετάβαση σε μια «νέα κανονικότητα» που επέβαλε η πανδημία, για την αγορά και την κοινωνία.

1_vanAB


Κλείσιμο
Η πανδημία, όμως, έφερε αλλαγές και στην καταναλωτική συμπεριφορά. Η ασφάλεια και η δημόσια υγεία έχουν αναχθεί πια σε κυρίαρχα ζητούμενα. Οι πελάτες επιζητούν περισσότερη πληροφόρηση για τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους, αναζητούν τοπικά προϊόντα, ελέγχουν πιο προσεκτικά τις τιμές, θέλουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα που να ταιριάζουν στο δικό τους προφίλ. Και στρέφονται περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Πάνω σε αυτές τις αλλαγές και τις εξελίξεις -πάντα σε σχέση με τα αγοραστικά πρότυπα και τις καταναλωτικές τάσεις- η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο και αναβαθμίζει περαιτέρω την αγοραστική e-εμπειρία.

HSC-18_2
HSC-52_2


Με μια επένδυση που έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, δημιούργησε το AB Home Shop Center, ένα κέντρο διανομής, το οποίο εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στο ΑΒ Eshop για την Αττική. Πρόκειται για ένα “dark store”, όπως διεθνώς αποκαλείται, με εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας φροντίζουν για τα ψώνια εκείνων που επιλέγουν τη «βόλτα» στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, το AB Eshop, και την άνεση του σπιτιού τους.

AB_ESHOP-01
Χάρη και στο ΑΒ Ηome Shop Center και τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, με τεχνολογία αιχμής και χρήση «έξυπνων» εφαρμογών, οι πελάτες της ΑΒ μπορούν σήμερα να απολαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση, παραλαβή των προϊόντων σε άριστη κατάσταση με τον τρόπο που επιλέγουν και τη στιγμή που τους εξυπηρετεί, καλές τιμές, δυνατότητες επιλογών από μια ευρεία ποικιλία 11.000 προϊόντων, απόλυτη ασφάλεια και, βέβαια, την υψηλή ποιότητα ΑΒ.

Με αυτό τον τρόπο, στην ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζουν να γεμίζουν και το e-καλάθι σας με όλα όσα χρειάζεστε για να το παραλαμβάνετε ακριβώς όταν το χρειάζεστε. Εύκολα, γρήγορα, με την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης