Πάτρα: Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο σε αποθήκη

Τα όπλα που εντοπίστηκαν έχουν υποβληθεί σε βαλλιστικές εξετάσεις - Σύλληψη για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών και στη Φλώρινα

Έτοιμος για… πολεμική σύρραξη ήταν ένας Έλληνας που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην αποθήκη του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα στρατιωτικό οπλοπολυβόλο διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα περίστροφο, ένα 45άρι πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο με ληγμένη άδεια κατοχής και 50 φυσίγγια των 0,45 χιλιοστών.

Τα παράνομα όπλα και κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστικές εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού, ενώ ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σφαίρες και ναρκωτικά σε σπίτι στην Φλώρινα

Ξαφνική έρευνα στην κατοικία ενός 35χρονου Έλληνα στη Φλώρινα έκαναν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και του αστυνομικού τμήματος της πόλης έπειτα από πληροφορίες και κατέσχεσαν δυο φυσίγγια και επτά κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, 29 αβολίδωτα φυσίγγια και έναν κάλυκα, καθώς και 14 ναρκωτικά χάπια. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr