Κιλκίς: Χαρίζει... ελπίδα η 93χρονη που νίκησε τον κορωνοϊό
Πήρε χθες εξιτήριο σε κλίμα συγκίνησης και με χειροκροτήματα - Δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Κιλκίς για να μη στερήσει κλίνη από νεότερό της
Επί 17 ημέρες πάλευε η 93χρονηκ. Μαρία από την Καστανερή του Κιλκίςμε τον κορωνοϊόκαι χθες κατάφερε να κερδίσει τον «αόρατο εχθρό», χαρίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία.
Η κ. Μαρία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Γουμένισσας έχοντας εκδηλώσει ύποπτασυμπτώματα και, μάλιστα, όταν της είχαν πει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Κιλκίς για να της παρασχεθεί αυξημένη φροντίδα, η ίδια αρήθηκε για να μη στερήσει, όπως είπε, την κλίνη από κάποιον νεότερο.
Η επιμονή της, τελικά, την έβγαλε τελικά νικήτρια από τη δύσκολη μάχη και χθες πήρε εξιτήριο σε κλίμα συγκίνησης και κάτω από χειροκροτήματα.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση