Απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει προκαλέσει η γρήγορη ανάπτυξη των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και κυρίως στη συνωμοσιολογία που κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του δίνει ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE), Ηλίας Μόσιαλος.
Με ανάρτησή του ο κ. Μόσιαλος ξεδιαλύνει τέσσερις μύθους που υπάρχουν γύρω από τα εμβόλια mRNA, όπως το «γιατί παρασκευάστηκαν σε τόσο σύντομο χρόνο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμβόλια» και το αν είναι ασφαλή.
Ο Έλληνας καθηγητής καταρρίπτει για άλλη μια φορά τις ανυπόστατες θεωρίες που ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια mRNA δήθεν «αλλάζουν το DNA μας» ή πως εμπεριέχουν «πολύ επικίνδυνα συστατικά».
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.