Μπάλα στους μηδέν βαθμούς Κελσίου παίζουν οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» με τα παιδιά που έχουν εγκαταληφθεί στο νοσοκομείο.
Το βίντεο εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχοντας συγκινήσει τους χρήστες των social media για την πράξη αγάπης των γιατρών που πέρα από τα καθήκοντά τους στο νοσοκομείο βρήκαν τον χρόνο για να δώσουν χαρά στα παιδιά που μεγαλώνουν στους μουντούς και θλιβερούς τοίχους του νοσοκομείου.
Το εν λόγω στιγμιότυπο ανεβασε μία χρήστης του facebook στον προσωπικό της λογαριασμό.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.