Ο διαγωνισμός της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής μέσα από το ΘΕΜΑ Radio 104,6 βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τα 10 καλύτερα στιχουργήματα που επέλεξε η επιτροπή που αποτελείται από τους Όλγα Βλαχοπούλου, Γιώργο Λεκάκη, Κώστα Μπαλαχούτη, Νίκο Θρασυβούλου, Γιάννη Μακρυγιάννη και Δημήτρη Λιόλιο, μπορείτε να τα ψηφίσετε μέσω της ειδικής πλατφόρμας: https://themaradio1046.app.do/3105525
Ένα ακόμη στιχούργημα με τη λήξη της ψηφοφορίας στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα μελοποιηθεί από τους παραγωγούς.
Μέχρι τώρα επτά στιχουργήματα έχουν ήδη μελοποιηθεί με τη συμμετοχή του Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Σαββιδάκη, Φωτεινής Δάρρα, Μπάμπη Τσέρτου, Κατερίνας Κούκα, Δημήτρη Λιόλιου και Βαγγέλη Γιαννάκη.
Είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνιστικός χαρακτήρας της εκπομπής είναι διαφορετικός. Αυτή τη φορά μια ισχυρή επιτροπή στιχουργικής αξιολόγησης επιλέγει τα 10 καλύτερα στιχουργήματα και μόνο αυτά συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία.
Χαρακτηριστικό είναι πως στο συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν 50 στιχουργοί. Από τα 50 στιχουργήματα επιλέχθηκαν τα 10 καλύτερα των Βουλγαράκη Περιστέρας, Δαναβασίλη Στέλλας, Κλούβα Νίτσας, Κοζαδίνου Γιώργου, Κονδυλοπούλου Ασπασίας, Κορρέ Αντώνη, Μακαρίδη Μάνου, Μπακάλη Βαρβάρας, Μπορτζοβίτου Αμαλίας και Προσηλιώτη Γιώργου.
Κλείσιμο
Κάθε Σάββατο,
μια ιδέα που σπάει τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων.
Συντονιστείτε στο ΘΕΜΑ Radio στους 104,6 στις 16:00-18.00.
«Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας