Παρενοχλήσεις στο ΑΠΘ: Φάκελο με εκατοντάδες μαρτυρίες κατέθεσε ο πρύτανης
Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, κατέθεσε για τις συνολικά εννέα καταγγελίες από φοιτήτριες και παρέδωσε έναν φάκελο με εκατοντάδες email στα οποία δεν περιλαμβάνονται καταγγελίες αλλά μαρτυρίες
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είναι σε εξέλιξη για τις καταγγελίες φοιτητριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητές τους.
Όπως γράφει το voria.gr, ο κ. Παπαϊωάννου κατέθεσε για τις δύο αρχικές καταγγελίες πρώην φοιτητριών του Γεωλογικού και της Φιλοσοφικής καθώς και για τις επτά που ακολούθησαν και αφορούν πρώην φοιτήτριες της Φιλοσοφικής.
Παράλληλα ο πρύτανης κατέθεσε έναν φάκελο με εκατοντάδες email στα οποία δεν περιλαμβάνονται καταγγελίες, αλλά μαρτυρίες, για να τα μελετήσει η Ασφάλεια στο πλαίσιο της έρευνας.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.