Εικόνες συνωστισμού επικράτησαν στην Ερμού, καθώς πολλοί Αθηναίοι έσπευσαν να κάνουν ψώνια, ενόψει των μέτρων που τίθενται σε ισχύ από αύριο το πρωί.
Αψηφώντας πλήρως τις συστάσεις των επιστημόνων, αλλά και τα επιδημιολογικά στοιχεία που δείχνουν το αυξημένο ιικό φορτίο που επικρατεί στην Αττική και στο κέντρο της πόλης, δεν ήταν λίγοι οι καταναλωτές που πήγαν στον εμπορικότερο δρόμο της πρωτεύουσας, για τα ψώνιατης τελευταίας στιγμής, κατακλύζοντας τον πεζόδρομο.
Σε πολλά καταστήματα του κέντρου σχηματίστηκαν και πάλι ουρές καταναλωτών από πολλές περιοχές, ενώ στο επίκεντρο βρισκόταν οι αγορές ρούχων και παπουτσιών.
Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι στην Αττική καταγράφονται τα 526 από τα 941 νέα κρούσματα, ενώ στο κέντρο της Αθήνας, οι νέες λοιμώξεις ανήλθαν στις 130. Στην Ανατολική Αττική καταγράφηκαν 84 κρούσματα, 83 στα βόρεια προάστια και 78 στα δυτικά.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.