Σύμφωνα με τον κτηνίατρο του νησιού, η χελώνα λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο νησί, βγήκε στο λιμάνι για να προστατεύσει τον εαυτό της - Δείτε φωτογραφίες
Η θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε από κατοίκους του νησιού την Τρίτη το πρωί και σήμερα μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Πειραιά όπου την παρέλαβε ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ.
Σύμφωνα με τον κτηνίατρο του νησιού, η χελώνα λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο νησί, βγήκε στο λιμάνι για να προστατεύσει τον εαυτό της. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο κτηνιατρείο καθώς η χελώνα είχε υποθερμία.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.