Δεν έχει προηγούμενο η ανεξήγητη δολιοφθοράπου έκαναν άγνωστοι στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα ενός κατοίκου της Ερμούπολης στην Σύρο, καθώς ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου και τα βρήκε… βαμμένα σε έντονο ροζ χρώμα!
Ο άτυχος άνδρας, που είναι αλλοδαπός, αντίκρισε έκπληκτος τα δυο οχήματα βαμμένα με μπογιά και ειδοποίησε αμέσως τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι ξεκίνησαν προανάκριση για να ανακαλύψουν αυτόν που κρύβεται πίσω από την δολιοφθορά.
Ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας που, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, δεν είναι η πρώτη στην Ερμούπολη όπου πολλές φορές έχουν βρεθεί οχήματα στο έλεος κάποιων φαρσέρ με κακή αίσθηση του χιούμορ.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.