Με μειωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν αύριο οι εφορίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας.
Όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕανοικτές για το κοινό από τις 10:00 και μετά θα είναι οι ΔΟΥ Αττικής και Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω της κακοκαιρίας.
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.