Τρίπολη: Διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις σε μια εβδομάδα

Τρίπολη: Διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις σε μια εβδομάδα

Η λεία τους ανέρχεται σε πάνω από 3.000 ευρώ - Εξιχνιάστηκαν κλοπές και σε Καστορία και Μονεμβασιά

klopi
Ικανοποιητική ήταν για τρεις Έλληνες «ποντικούς» η λεία τους από τις διαρρήξεις που διέπραξαν σε τρεις επιχειρήσεις στην Τρίπολη στο διάστημα από τις 6 Μαρτίου ως την περασμένη Παρασκευή, αφού έκλεβαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.140 ευρώ και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Ωστόσο, ένας από αυτούς συνελήφθη στην πόλη της Αρκαδίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος για κλοπές κατά συναυτουργία. Πρόκειται για έναν 26χρονο που κρατείται για να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ σε βάρος των συνεργών του ηλικίας 28 και 31 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

Ξήλωσαν ολόκληρο λέβητα γκαζιού στην Καστοριά

Μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Τροχαίας τρεις Έλληνες ηλικίας 39, 36 και 24 χρόνων, οι οποίοι είχαν «ξηλώσει» έναν ολόκληρο λέβητα αερίου αξίας 200 ευρώ από ένα σπίτι σε περιοχή της Καστοριάς. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ ο λέβητας βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Βοιών η κλοπή στην κατοικία ενός Έλληνα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας στη Λακωνία, που είχε γίνει μεταξύ 18 και 21 Φεβρουαρίου. Σε βάρος των δύο αλλοδαπών δραστών ηλικίας 34 και 35 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ειδήσεις σήμερα

Χαλάρωση των μέτρων άμεσα εξετάζει η κυβέρνηση - Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Τροχαίο στη Βουλή: Ο Ιάσονας δίνει ζωή - Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του

Εμβόλιο AstraZeneca: Η στάση των χωρών της Ευρώπης - Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης