Θεσσαλονίκη: Ο «Άτλας» συνέλαβε τρία άτομα με κάνναβη στην Άνω Πόλη

Είχαν κρύψει τις ποσότητες στο σπίτι και το αυτοκίνητο

Τον τελευταίο καιρό κάνει... υπερωρίες ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Άτλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, καθώς τον δανείζονται οι υπηρεσίες των κοντινών νομών για έρευνες! Όμως, πάντα βγάζει ασπροπρόσωπο τον χειριστή του, όπως έκανε όταν συνόδευσε αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί με τον εκπαιδευμένο σκύλο έφτασαν στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης όπου έκαναν αλισβερίσι ένας 41χρονος Έλληνας και δύο Αλβανοί ηλικίας 52 και 31 χρόνων. Ο «Άτλας» ανέλαβε να ερευνήσει το σπίτι του πρώτου και το όχημα του ενός αλλοδαπού, από τα οποία ξετρύπωσε συνολικά τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 130 γραμμαρίων, άλλη μια με 0,9 γραμμαρίου κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ακόμη το όχημα του Αλβανού και 25 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών συλληφθέντων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα 

Το ορόσημο της 30ετίας στις αγορές ομολόγων κατέκτησε ξανά η Ελλάδα

Μύκονος: Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ σε 48 ώρες - Δείτε φωτογραφίες

Άστατος καιρός με ήλιο, βροχές και κρύο - «Άνοιξη» το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr