Ιστιαία: Σε αντίσκηνο έστησε εργαστήριο παραγωγής κάνναβης

Εντοπίστηκαν σε αυτό τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών - Τον έπιασαν με κάνναβη και στα Γιαννιτσά

Το σπίτι ιδιοκτησίας ενός υπόπτου σε περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια ήθελαν να ερευνήσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας και της Ο.Π.Κ.Ε., αλλά ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους τους οδήγησε σε μια αποθήκη όπου ήταν στημένο ένα αντίσκηνο ύψους δυο μέτρων!

Όπως διαπίστωσαν μέσα στην σκηνή ήταν προσαρμοσμένα μια ανακλαστική επιφάνεια και ένας λαμπτήρας που «έβλεπε» ένα ανακλαστικό κάτοπτρο, ενώ υπήρχαν ακόμη μετασχηματιστής, θερμόμετρο–υγρασιόμετρο, ανεμιστήρας, ένας σπιράλ πλαστικός σωλήνας μήκους τριών μέτρων, ένα καλοριφέρ και δυο χρονοδιακόπτες! Μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο αντίσκηνο, υπήρχαν γλάστρες και μεταλλικά δοχεία όπου καλλιεργούνταν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι, όπου ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε σε διάφορους χώρους ένα πλαστικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Η ζυγαριά αποκάλυψε την διακίνηση

Η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας στην κατοχή και την κατοικία ενός υπόπτου στα Γιαννιτσά, δεν ήταν αυτή που περίμεναν καθώς δεν ξεπερνούσε τα 93,6 γραμμάρια. Όμως, η ηλεκτρονική ζυγαριά και τα 450 ευρώ που βρέθηκαν και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, επιβεβαίωσαν ότι διακινούσε ναρκωτικά και αυτή την κατηγορία του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα 

Σύνοδος Κορυφής: Στο μικροσκόπιο μέρα-μέρα η συμπεριφορά της Τουρκίας - Για τον Ιούνιο τα μέτρα 


Γάλλος αστροναύτης γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση με δορυφορικές φωτογραφίες 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr