Έβαλαν φωτιά σε χάρτη και έγραψαν υβριστικά συνθήματα στον πίνακα
Μάνος Τσαγκαράκης
UPD:
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, άγνωστοι βάνδαλοι εισέβαλαν σε σχολικό κτίριο στο Αγρίνιο και προκάλεσαν ζημιές. Οι δράστες τρύπωσαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το 4ο Δημοτικό σχολείο, πιθανότατα από κάποιο παράθυρο που είχε ξεχαστεί ανοιχτό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Οι εισβολείς μπήκαν σε μια αίθουσα του σχολείου, όπου έβαλαν φωτιά σε έναν πολιτικό χάρτη και στη συνέχεια έγραψαν υβριστικά συνθήματα στον πίνακα. Όταν... βαρέθηκαν, έφυγαν από το κτίριο χωρίς να συνεχίσουν τις φθορές. Το περιστατικό κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης ο διευθυντής του σχολείου το πρωί της Πέμπτης και σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά δημόσιας περιουσίας σε βάρος αγνώστων.
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που είχαν εισβάλει τον περασμένο Μάρτιο στο κτίριο του 16ου Δημοτικού σχολείου του Αγρινίου, είχαν βάλει φωτιά στα βιβλία που υπήρχαν σε μια αίθουσα, ενώ είχαν σκίσει και την ελληνική σημαία.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.