Πέτσας: Τι οδήγησε στην απόφαση να μην ανοίξουν τα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη
«Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα στον εμπορικό χώρο και δεν θα έχουμε πισωγυρίσματα» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην υπόλοιπη Ελλάδα
Η αυξητική τάση και κάποια τοπικά χαρακτηριστικά στα κρούσματα στις τρεις περιοχές, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη, οδήγησε στο «μπλόκο» του ανοίγματος του λιανεμπορίου, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Στις υπόλοιπες περιοχές, αντιθέτως, παρατηρήθηκε σταθεροποιητική τάση στο επιδημιολογικό φορτίο, όπως εξήγησε ο υπουργός, και γι' αυτό πάρθηκαν οι εν λόγω αποφάσεις.
«Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα στον εμπορικό χώρο και δεν θα έχουμε πισωγυρίσματα», ανέφερε σχετικά με την πιθανότητα να ξανακλείσουν τα καταστήματα αν δεν τηρηθούν τα μέτρα.
Επίσης, επεσήμανε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τα πρώτα αυτοδιαγνωστικά τεστ.
«Είμαστε στο τέλος αυτή της μεγάλης περιπέτειας. Αν τηρήσουμε τα μέτρα θα πάμε μια χαρά μέχρι το Πάσχα», τόνισε ο κ. Πέτσας.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι τα μαγαζιά πριν ανοίξουν ιδιοκτήτες και υπάλληλοι θα πρέπει να κάνουν ένα τεστ για να είναι σίγουροι. «Σε όλες τις δραστηριότητες από δω και πέρα, αν θέλουμε να τις κρατήσουμε ανοικτές, θα πρέπει ισχύει το ίδιο». Έχει γίνει από την Τετάρτη και εισήγηση των ειδικών για το συγκεκριμένο θέμα και η επιτροπή ζητά να υπάρχουν rapid τεστ τα οποία καταγράφονται πέρα από τα self test.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!