Για δεύτερο συνεχόμενο Πάσχακαλούμαστε να γιορτάσουμε διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ως κύρια σύσταση για το πασχαλινό τραπέζιείναι η διενέργεια του self test για όσους επιλέξουν να μετακινηθούν σε φιλικά ή οικογενειακά σπίτια. Όσοι είναι οικοδεσπότες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει η δυνατότητα για συγκέντρωση εννέα ατόμων ή δύο οικογενειών σε εσωτερικό χώρο. Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο ο αριθμός διευρύνεται και στο πασχαλινό τραπέζι θα μπορούν να συμμετέχουν έως 12 άτομα.
Όσον αφορά τη μετακίνηση θα γίνεται με την υποχρεωτική αποστολή SMS με τον κωδικό 6, ενώ συστήνεται η διενέργεια προηγούμενου οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ σε όσους μετέχουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα υπενθυμίζεται ότι το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.
Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει περιορισμός στη διαδημοτική μετακίνησημιας και από τη Μεγάλη Πέμπτη έγινε η άρση του συγκεκριμένου μέτρου. Έτσι λοιπόν κάποιος που μένει στον Πειραιά μπορεί να πάει σε οικογενειακό ή φιλικό σπίτι που βρίσκεται στην Κηφισιά. Παράλληλα εάν κάποιος μένει στο Χαλάνδρι δεν μπορεί να μεταβεί στο Λουτράκι μιας και ακόμη βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία
Η υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου και στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων είναι ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη ψηφιοποίηση των φορολογικών διαδικασιών.