Επιδείνωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του 74χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, που νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Ετσι, οι γιατροί προχώρησαν χθες το βράδυ στη διασωλήνωσή του.
O ίδιος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 18 Απριλίου, όταν και διαγνώσθηκε θετικός, είχε ενημερώσει ότι 4 μέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 14 Απριλίου, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου. Πιθανότατα, όταν εμβολιάσθηκε να είχε ήδη προσβληθεί.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.