Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Άσσου Κορινθίας η υπόθεση βιασμούανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα.
Η ανήλικη που είναι 17 ετών κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα πως ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια.
Η ανήλικη διηγήθηκε στους αστυνομικούς τα όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια και εκείνοι μετέβησαν στην οικία της οικογένειας οπού και προσήγαγαν τον 45χρονο πατέρα της ανήλικης προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.
Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για να εξεταστεί, ενώ για τον μικρό γιό της οικογένειας τον έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για μια τετραμελή οικογένεια με καταγωγή από την Αλβανία.
O πατέρας τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος, με την μητέρα να είναι η μόνη που εργαζόταν στην οικογένεια και την συντηρούσε.
Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.