Lockdown: Μουσεία ανοιχτά από 14 και θερινά σινεμά από 21 Μαΐου εισηγούνται οι ειδικοί
Υιοθετούν οι λοιμωξιολόγοι τις προτάσεις του υπουργείου Πολιτισμού - Έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 του μηνός - 17 Μαΐου ξεκινούν οι αθλητικές ακαδημίες
Το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου και των θερινών κινηματογράφων μία εβδομάδα μετά, στις 21, εισηγούνται προς την κυβέρνηση οι ειδικοί, που συνεδριάζουν για τα επόμενα βήματα προς την άρση του lockdown.
Η εισήγηση περιλαμβάνει επίσης την έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 του μηνός.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τα όσα εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμώνων, από 17 Μαΐου ξεκινούν οι αθλητικές ακαδημίες σε ανοιχτούς χώρους, σε μικρά, σταθερά γκρουπ μέχρι δέκα άτομα και για τρεις εβδομάδες.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.