Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε γυναίκα που μετέφερε ένα κιλό κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε γυναίκα που μετέφερε ένα κιλό κάνναβης

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και της ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

xeiropedes
Από την Πέλλα ακολουθούσαν βήμα προς βήμα οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών τις κινήσεις μιας Ελληνίδας για την οποία είχαν πληροφορίες ότι είχε παραλάβει σημαντική ποσότητα ναρκωτικών με σκοπό να την διαθέσει προς πώληση σε χρήστες της βόρειας Ελλάδας.

Τελικά εντόπισαν την ύποπτη γυναίκα το απόγευμα της Δευτέρας σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου την ακινητοποίησαν για να της κάνουν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή της μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 24 γραμμαρίων την οποία προόριζε για πώληση σε αγνώστους.

Το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό που είχε πάνω της η γυναίκα, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και της ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.


Ειδήσεις σήμερα

O Τζον Σίνα είπε την Ταϊβάν «χώρα» και έγινε... χαμός - Η συγγνώμη και η «θύελλα» επικρίσεων

Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Μπόρις Τζόνσον: «Αποκαλούσε τον κορωνοϊό Kung-Flu και ήθελε να μολυνθεί live στην τηλεόραση»

Τι συμβαίνει με τις περικοπές σε 5.500 συνταξιούχους χηρείας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης