Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη του 45χρονου που πέρσι τον Ιούλιο επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλουςστη ΔΟΥ Κοζάνης.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, ενώπιον του οποίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη, διέκοψε τη διαδικασία για να ορίσει συνήγορο στον κατηγορούμενο.
Η μεταγωγή του στα δικαστήρια της Φλώρινας έγινε κάτω από ισχυρά αστυνομικά μέτρα και εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.
Οπλισμένος με το τσεκούρι, ο 45χρονος κατηγορείται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι τραυμάτισε τέσσερις εφοριακούς υπαλλήλους, ο ένας από τους οποίους έχασε τη ζωή του, έπειτα από νοσηλεία έξι μηνών, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση