Ρόδος: Έκλεβαν καύσιμα από δίκυκλο για να κινήσουν άλλο... κλεμμένο!

Ρόδος: Έκλεβαν καύσιμα από δίκυκλο για να κινήσουν άλλο... κλεμμένο!

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί, μαζί κι ένας 28χρονος για διαρρήξεις οχημάτων - Παραβίασε σταθμευμένα Ι.Χ. στην Οινόη και του πέρασαν χειροπέδες

mixanaki
Την στιγμή που προσπαθούσαν να «ρουφήξουν» καύσιμα από το ντεπόζιτο ενός μοτοποδηλάτου για να τα μεταγγίσουν στο δικό τους, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Ρόδο ένας 18χρονος και ένας 17χρονος. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατό τους δεν ήταν καν... δικό τους!

Όπως εξακριβώθηκε στην πορεία της προανάκρισης, το είχαν κλέψει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης κι έτσι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κλοπή.

Μαζί τους παραπέμφθηκε και ένας 28χρονος που διαπιστώθηκε ότι από τα ξημερώματα της Παρασκευής ως την Κυριακή είχε παραβιάσει τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα στην πόλη της Ρόδου και είχε κλέψει μικροποσά και διάφορα μικροαντικείμενα.

Αλλοδαπός διέρρηξε δυο Ι.Χ. στην Βοιωτία

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Τανάγρας και της Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη ένας αλλοδαπός που έσπασε τα παράθυρα δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων τα οποία ήταν σταθμευμένα στην Οινόη Βοιωτίας και άρπαξε από το εσωτερικό τους χρήματα, ένα πορτοφόλι, τραπεζικές κάρτες και άλλα αντικείμενα. Όλα βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στους δικαιούχους, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία με δύο σφαίρες - Μια στην καρδιά και μια στο κεφάλι

Γλυκά Νερά: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μαζί με Φουρθιώτη και Μαζιώτη

Μετρό - Γραμμή 4: Πιάνει δουλειά ο μετροπόντικας - Πότε ξεκινούν τα έργα - Οι 15 σταθμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης