Ζάκυνθος: Ανήλικος πιάστηκε με κλεμμένο μηχανάκι

Ζάκυνθος: Ανήλικος πιάστηκε με κλεμμένο μηχανάκι

Αρχικά, ο νεαρός αρνήθηκε ότι έκλεψε το δίκυκλο, όμως στο πλαίσιο της προανάκρισης οι αστυνομικοί το βρήκαν και τον ταυτοποίησαν από τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει

astuynomia01
Τα στοιχεία της έρευνας που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός μοτοποδηλάτου ότι του το είχαν κλέψει το απόγευμα της Κυριακής από μια περιοχή του νησιού, οδήγησαν στα ίχνη ενός ανήλικου αλλοδαπού ο οποίος εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ.

Αρχικά, ο μικρός αρνήθηκε ότι έκλεψε το δίκυκλο, όμως στο πλαίσιο της προανάκρισης οι αστυνομικοί το βρήκαν και τον ταυτοποίησαν από τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο ανήλικος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου με τους γονείς του να αντιμετωπίζουν δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.

Τρύπωσε σε τροχόσπιτο αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει

«Ραντεβού» με την... ατυχία είχε ένας Έλληνας που τρύπωσε σε ένα τροχόσπιτο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, το μεσημέρι της Κυριακής, με σκοπό να κλέψει ό,τι θα έβρισκε. Όμως, εκείνη τη στιγμή περνούσε μια περιπολία αστυνομικών της Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Υπέρ του ιερέα κατέθεσε η μητέρα των κοριτσιών που τον κατηγορούν για βιασμό!

Wimbledon (1ος γύρος), Σάκκαρη-Ρους 2-0 (6-1, 6-1): Σαρωτική η Μαρία, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Λονδίνο

Αυτός είναι ο 49χρονος που άρπαξε τους πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν από την Εθνική Πινακοθήκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης