Ζευγάρι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Κέρκυρα

Είχαν στήσει 15 δενδρύλλια κάνναβης

Μια θαμνώδη περιοχή στη νότια Κέρκυρα είχε επιλέξει ένα ζευγάρι Ελλήνων για να στήσουν χασισοφυτεία με συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε το ένα μέτρο. Όμως, η φυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης.

Μάλιστα, βρισκόταν εκεί η γυναίκα η οποία συνελήφθη, ενώ τα 15 δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρα που της άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ ο συνεργός της που έχει ταυτοποιηθεί αναζητείται.

Μέσα σε καλάμια και βάτα καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Άλλο ένα ζευγάρι καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σπίτι του σε περιοχή του Μεσολογγίου μια φυτεία από 13 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το 1,50 μέτρο. Η φυτεία ήταν κρυμμένη ανάμεσα σε άγρια βλάστηση από καλάμια και βάτα, ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ακολούθησαν ένα λάστιχο ποτίσματος, το οποίο ξεκινούσε από παροχή στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του ζευγαριού! Έτσι, συνέλαβαν το ανδρόγυνο και το οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονίζει ο θάνατος της αριστούχου Μυρτούς από καρκίνο - Μηνύματα οδύνης για το χαμόγελο που έσβησε πρόωρα

Σταύρος Δογιάκης: Ο «Κρητικός», το γελαστό παιδί που έψαχνε τον δρόμο του

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr