Το νοστιμότατο οστρακοειδές της θάλασσας, που είναι κάτι μεταξύ αστακού και αστακοκαραβίδας χωρίς κεραίες και δαγκάνες, απόλαυσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Τζάστιν Μπίμπερ στο καλύτερο και ίσως πιο ακριβό εστιατόριο της Πάρου.
Ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά με θαλαμηγό των 250.000 ευρώ (κόστος ενοικίασης ανά βδομάδα), γεύεται γαστριμαργικές δημιουργίες από τους σεφ των καλύτερων εστιατορίων στις Κυκλάδες και ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 180 εκατoμμύρια ακόλουθους. Σημειώνεται δε ότι είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που απέκτησε 50 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.
Μετά τη Μήλο, ο Τζάστιν Μπίμπερ ταξίδεψε στην Πάρο. Εκεί επέλεξε να γευματίσει στο αγαπημένο στέκι τηςΜόνικα Μπελούτσι, το «Barbarossa» στο γραφικό οικισμό της Νάουσας. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δυο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα (138 ευρώ) ένα πιάτο που δημιούργησε ο χαρισματικός σεφ Δημήτρης Νίκολης.
Πρόκειται για ένα από τα διαχρονικά πιάτα του εστιατορίου: σιγομαγειρεμένη κολοχτύπα μέσα στο κριθαράκι μαζί με ζωμό από τα κεφάλια αστακού και γαρίδας και περιέχει σάλτσα ψητής ντομάτας, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά με κάποιες «νότες» λεμονιού.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.