Το νοστιμότατο οστρακοειδές της θάλασσας, που είναι κάτι μεταξύ αστακού και αστακοκαραβίδας χωρίς κεραίες και δαγκάνες, απόλαυσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Τζάστιν Μπίμπερ στο καλύτερο και ίσως πιο ακριβό εστιατόριο της Πάρου.
Ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά με θαλαμηγό των 250.000 ευρώ (κόστος ενοικίασης ανά βδομάδα), γεύεται γαστριμαργικές δημιουργίες από τους σεφ των καλύτερων εστιατορίων στις Κυκλάδες και ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 180 εκατoμμύρια ακόλουθους. Σημειώνεται δε ότι είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που απέκτησε 50 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.
Μετά τη Μήλο, ο Τζάστιν Μπίμπερ ταξίδεψε στην Πάρο. Εκεί επέλεξε να γευματίσει στο αγαπημένο στέκι τηςΜόνικα Μπελούτσι, το «Barbarossa» στο γραφικό οικισμό της Νάουσας. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δυο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα (138 ευρώ) ένα πιάτο που δημιούργησε ο χαρισματικός σεφ Δημήτρης Νίκολης.
Κλείσιμο
Πρόκειται για ένα από τα διαχρονικά πιάτα του εστιατορίου: σιγομαγειρεμένη κολοχτύπα μέσα στο κριθαράκι μαζί με ζωμό από τα κεφάλια αστακού και γαρίδας και περιέχει σάλτσα ψητής ντομάτας, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά με κάποιες «νότες» λεμονιού.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.
Πάρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο; Όπου και όσο μακριά και αν ταξιδεύεις αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει ένας απίστευτα πιο γρήγορος, πιο άνετος και πιο συναρπαστικός τρόπος για τα προσεγγίσεις.