Κίνηση στους δρόμους: Χαοτικό μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθηνών - Λαμίας - Live εικόνα

Ουρά χιλιομέτρων  επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία - Δείτε σε χάρτες πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα στους δρόμους της Αθήνας - Πέμπτη πρωί με κίνηση... για γερά νεύρα

Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα και κίνηση με ουρές χιλιομέτρων καταγράφεται αυτή την ώρα, πρωί Πέμπτης, ώρα 09:20 στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος του Ρέντη και καταλήγει στο ύψος της Φιλαδέλφειας. 

Κίνηση και στο καθοδικό ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης έως και την Πέτρου Ράλλη, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από το Χαϊδάρι μέχρι και την Περιφερειακή Αιγάλεω. 

Κίνηση επίσης, θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα.

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ


Χαμηλές ταχύτητες εντοπίζονται και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα καθόδου και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, από Χίλτον.

Αυξημένη η κίνηση και επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ανοδικό ρεύμα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη και επί της λεωφόρου Μεσογείων  προς Αθήνα. 

Μποτιλιάρισμα με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά.


Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα  από κόμβο Πεντέλης εως κόμβο Κηφισίας και στην έξοδο για Λαμία.




Εικόνα της κίνησης τώρα




Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία του προέδρου της Αϊτής: 4 «μισθοφόροι» νεκροί, μάχη σε εξέλιξη στο Πορτ-ο-Πρενς

Τρόμος στου Ζωγράφου για 21χρονη: Νεαρός της επιτέθηκε για να τη βιάσει

Συναγερμός με πλοίο από την Ιο στη Ραφήνα: Δεκάδες ύποπτα κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr