Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση3,3 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 14:42 στη Θήβα.
Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της Θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.
Προηγήθηκαν άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 13:57 το μεσημέρι και άλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ στις 14:06.
Η έντονη σεισμική δραστηριότητα η οποία ξεκίνησε από το μεσημέρι του Σαββάτου με δονήσεις μεγέθους 2 και 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, αλλά και με ένα 4,3 Ρίχτερ που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους.
Η περιοχή έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των επιστημόνων καθώς ακόμη δεν μπορεί να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα ή για προσεισμική δραστηριότητα ενός μεγαλύτερου σε μέγεθος σεισμούς.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τη σεισμική δόνηση
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.