Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού διανυκτέρευσαν κάτοικοι της βορειοανατολικής Αττικής
Μέσα στα αυτοκίνητα τους άλλοι μόνοι τους κι άλλοι με τις οικογένειες τους παρακολουθούσαν από μακριά την πορεία της πυρκαγιάς που εξακολουθεί να καίει ο,τι βρίσκει στο πέρασμα της
Η αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, όπως και η αβεβαιότητα για το τι θα αντικρίσουν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες στα σπίτια, τα οποία και εγκατέλειψαν με τις πρώτες φλόγες στις αυλές και στους δρόμους. Τα μοναδικά που κατάφεραν να πάρουν μαζί τους πέρα από τις αναμνήσεις τους λιγοστά χρήσιμα πράγματα όπως ρούχα και κλινοσκεπάσματα.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού