Η δημοσιογράφος του OPEN για την επίθεση που δέχθηκε: «Κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου»

Η δημοσιογράφος του OPEN για την επίθεση που δέχθηκε: «Κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου»

Όπως είπε, αυτά που έγιναν σε εκείνη δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που υπέστησαν οι άλλοι δύο συνάδελφοί της που ήταν μαζί, οι οποίοι χτυπήθηκαν

open-epithesi
Για την επίθεση που δέχτηκε χθες τόσο η ίδια όσο και συνεργάτες της στο OPEN μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Όπως είπε, αυτά που έγιναν σε εκείνη δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που υπέστησαν οι άλλοι δύο συνάδελφοί της που ήταν μαζί, οι οποίοι χτυπήθηκαν.

«Εγώ σε σχέση με τον Κώστα (Αλατζά) δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε και με έσπρωξαν να μπω μέσα στο αυτοκίνητο. Τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε, χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον έκλεψαν», είπε συγκεκριμένα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdd3hkropt0x-sf)


Αυτό που τόνισε, κλείνοντας την αναφορά της στην επίθεση που δέχθηκε, ήταν πως «κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ομάδα 15 ατόμων προπηλάκισε τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ του καναλιού την ώρα που κάλυπταν τα γεγονότα από τη μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στην Αττική. Χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Επίθεση σε συνεργείο του Open


Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα εμπρησμού στην Αρτέμιδα Ζαχάρως - Κάτοικοι περιπολούν την περιοχή

Σαμοθράκη: Τραγωδία με 32χρονο που έπεσε σε γκρεμό

Σπύρος Μπιμπίλας: Μου πετούσαν λάσπη άνθρωποι που δεν περίμενα - Αισθάνομαι δικαιωμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης