Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος το βράδυ του Σαββάτου όταν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και έπεσε στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται έξω από τον προαστιακό σταθμό.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός άνδρας 30 ετών και πέντε τραυματίες οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γεννηματάς.
Επιχείρησαν έξι ασθενοφόρα και κινητή μονάδα με γιατρό του ΕΚΑΒ, τα οποία έφτασαν στο σημείο σε 5 λεπτά.
Κλείσιμο
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν 6 ασθενοφόρα, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής όπως και αρκετά περιπολικά και άνδρες της Αστυνομίας.
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.