Έχει δοθεί εντολή και καθαρίζεται το κλειστό παλαιό Νοσοκομείο της Χαλκίδας προκειμένου να φιλοξενήσει πυρόπληκτους αν χρειασθεί.
Στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας πυροσβέστης που έπεσε από μηχανή στις φωτιές.
Το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου παραμένει κλειστό και ιατρική φροντίδα στους πυρόπληκτους της περιοχής προσφέρουν δύο κινητές μονάδες.
Για το Κέντρο Υγείας Ιστιαίαςδεν έχει δοθεί εντολή εκκένωσης. Είναι σε επιφυλακή. Όλοι οι εργαζόμενοι επέστρεψαν από ρεπό και άδειες και προσφέρουν φροντίδα στους πυρόπληκτους.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.