Οι καλλιεργητές είχαν προλάβει να εξαφανιστούν και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη
Μάνος Τσαγκαράκης
Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας εξακολουθούν να φυτρώνουν οι χασισοφυτείες στην δασική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου τα δενδρύλλια κάνναβης φαίνεται ότι είναι περισσότερα από τα… κανονικά δέντρα!
Άλλη μια επιχείρηση εξερεύνησης που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης με πληροφορίες των αστυνομικών των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και με την συμμετοχή της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, οδήγησε σε μια ακόμη «ορφανή» φυτεία με ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Όμως, οι καλλιεργητές είχαν προλάβει να εξαφανιστούν και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Δίωξη Ναρκωτικών να διενεργεί προανάκριση.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.