Μεγάλο αριθμό σκουπιδιών συνέλεξαν οι εθελοντές της περιβαλλοντικής οργάνωσης Aegean Rebreath σε δράση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με στόχο τον καθαρισμό του βυθού στην περιοχή Βίντζι της Παροικίας.
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε παρόμοια δράση στη Νάουσα και το το αποτέλεσμα ήταν επίσης αποκαρδιωτικό.
Σημειώνεται ότι με την Aegean Rebreath που εργάζεται για την απορρύπανση των ακτών και των βυθών και την αποκατάσταση της ισορροπίας της θαλάσσιας ζωής, δεν συλλέγονται απλώς τα απορριπτόμενα αντικείμενα αλλά ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται στη λογική της κυκλικής οικονομίας και της σύγχρονης οικολογικής αντίληψης.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!