Λευκάδα: Είχε κρυμμένη κοκαΐνη στο αυτοκίνητο, ενώ ηρωίνη και κάνναβη στο σπίτι του

Η συνολική ποσότητα κάνναβης που εντοπίστηκε ανέρχεται σε σχεδόν τρία κιλά

Σε στοχευμένο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας αλλοδαπός στη Λευκάδα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί έκαναν "φύλλο και φτερό" το όχημα που οδηγούσε και ανακάλυψαν την κρύπτη πίσω από το σύστημα εξαερισμού.

Μέσα σε αυτήν, βρήκαν κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 183,6 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ενώ κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, δύο κινητά και 200 ευρώ, τα οποία είχε μαζί του. Όπως διαπιστώθηκε, ο διακινητής κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας και οι άνδρες της Ασφαλείας Λευκάδας ανέλαβαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί, ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 914 γραμμαρίων, συσκευασίες με άγνωστη λευκή σκόνη βάρους 801 γραμμαρίων για τη νόθευση των ναρκωτικών, μικροποσότητα ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τα κατέσχεσαν μαζί με πέντε κινητά και επτά κάρτες sim. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση, μεταφορά και αποθήκευση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδήσεις σήμερα 

Λεπτή ισορροπία μέχρι τα Χριστούγεννα - Αγώνας για ανοιχτή οικονομία και εμβολιασμούς πριν τα νέα μέτρα


Με συννεφιά η επιστροφή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Προβάδισμα Λοβέρδου σε αυξημένη συμμετοχή και μειονέκτημα Γιώργου στο β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr