Ροδόπη: Τριμελής σπείρα διακινούσε «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Κάνναβη, κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη βρέθηκαν μεταξύ των ουσιών

Κάθε απαίτηση κάλυπταν τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους τρία μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Ροδόπης και συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής τους τρεις δράστες στην Κομοτηνή και σε έναν οικισμό της Ροδόπης, τους συνέλαβαν και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους και σε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν. Συνολικά, βρήκαν σε αυτά επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87,8 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 22 καραμέλες εμποτισμένες με άγνωστη ναρκωτική ουσία που εστάλη για χημική ανάλυση, ένα κομμάτι χαρτιού εμποτισμένο με LSD, δυο μεταλλικούς θρυμματιστές, μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ξύλινο κλομπ και 1.350 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος. Σε βάρος των τριών Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ειδήσεις σήμερα 

Λεπτή ισορροπία μέχρι τα Χριστούγεννα - Αγώνας για ανοιχτή οικονομία και εμβολιασμούς πριν τα νέα μέτρα


Με συννεφιά η επιστροφή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Προβάδισμα Λοβέρδου σε αυξημένη συμμετοχή και μειονέκτημα Γιώργου στο β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr