Με το ΚΤΕΛ μετέφεραν κάνναβη που διακινούσαν στην Ξάνθη

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών 

Με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για δυο Έλληνες οι οποίοι μετέφεραν δέματα με κάνναβη με τα μέσα συγκοινωνίας και την διακινούσαν σε χρήστες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οργάνωσαν παράλληλες επιχειρήσεις σε έναν οικισμό και στην πόλη της Ξάνθης.

Άνδρες της Τροχαίας εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής τον ένα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο στον οικισμό και αρχικά τον συνέλαβαν επειδή δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντόπισαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης περνούσαν χειροπέδες στον συνεργό του που είχε βγει στο ΚΤΕΛ Ξάνθης από λεωφορείο που έφτασε από την Θεσσαλονίκη μεταφέροντας έναν σάκο στον οποίο υπήρχαν δύο νάιλον και μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 281,3 γραμμαρίων. Οι δράστες, που σκόπευαν να διαθέσουν μαζί προς πώληση την κάνναβη, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση.

Είχε στο σπίτι του σημαντική ποσότητα κάνναβης

Ακολουθώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι ενός Έλληνα σε χωριό της Άρτας, έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν ένα κιλό και 256 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη και ένα πλαστικό σκεύος καπνίσματος. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, αλλά εξετάζεται αν έκανε και διακίνηση.

Σωστές αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας, οι οποίοι πήγαν από το Κιλκίς σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να κάνουν έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα. Εκεί βρήκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 744 γραμμαρίων και τέσσερις τρίφτες, τα κατέσχεσαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα

Γλασκώβη - Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή: Συμφωνία χωρίς αντίκρυσμα

«Δεν υπηρχε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα», απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη μετά το άδειασμα από τη Νικολούλη

Βέλγιο: Ποδηλάτης κλώτσησε 5χρονη και μήνυσε τον πατέρα της, επειδή δημοσιοποίησε βίντεο με την επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr