Απίστευτη ωμότητα αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, όταν φιλόζωοι βρήκαν ένα θηλυκό κουταβάκι που είχε κακοποιηθεί... σεξουαλικά (!) με πρωτοφανή βιαιότητα παρά φύσει και κατά φύσιν από άγνωστο με ιδιαίτερα αρρωστημένα ένστικτα!
Το άτυχο ζωάκι, που είναι μόλις τεσσεράμισι μηνών, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού με τόση αγριότητα, ώστε κόπηκε ένα κομμάτι από τον πρωκτό του! Όπως αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες της σελίδας Adespotoulia Xanthis στο Facebook, η σκυλίτσα βαφτίστηκε «Αλέξα» και νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική, όπου την φροντίζουν οι φιλόζωοι, οι οποίοι προσφέρουν αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει ποιο άρρωστο μυαλόκρύβεται πίσω από την κακοποίησή της.
Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη για ζωοκτονία
Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 52χρονος, σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας για ζωοκτονία. Ο φυγόποινος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε επισύρει ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή ως 500 ημερήσιες μονάδες.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.