Εισαγγελική παρέμβαση για τις ομάδες που εισβάλλουν σε νοσοκομεία εμποδίζοντας τη διασωλήνωση ασθενών
Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Ιωακείμ Κασωτάκη, ο οποίος και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης των αξιόποινων πράξεων της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίαση των μέτρων κατά του COVID και βία κατά υπαλλήλων
Αντικείμενο ποινικής έρευνας αποτελούν πλέον τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με εισβολές από αρνητές της πανδημίας σε δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν διασωλήνωσηασθενών με κορωνοϊό.
Ειδικότερα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για διενέργεια ποινικής έρευνας με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News για εφόδους σε νοσοκομεία ατόμων προκειμένου να αποτρέψουν διασωληνώσεις.
Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Ιωακείμ Κασωτάκη, ο οποίος και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης των αξιόποινων πράξεων της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίαση των μέτρων κατά του COVIDκαι βία κατά υπαλλήλων.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!