Δολοφονία στη Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε στην αστυνομία
Η δολοφονία έγινε έξω από το χρωματοπωλείο της μητέρας στο οποίο εργαζόταν ο 66χρονος - Μόλις ο δράστης παραδόθηκε είπε: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!»
Σοκ προκαλεί μία ακόμη ανθρωποκτονία. Σήμερα τα ξημερώματα ένας 51χρονος Ελληνας σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.
Η δολοφονία έγινε σε δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στη Βορείου Ηπείρου, στις 6.30 τα ξημερώματα. Ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το χρωματοπωλείο, το οποίο ανήκε στη μητέρα του και εκεί εργαζόταν το θύμα. Αφού τον σκότωσε πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».
Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.
Δείτε βίντεο: Δολοφονία Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε στην αστυνομία
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι