Με κορωνοϊό διαγνώστηκαν τέσσερις αθλητριες, η μια είναι μέλος της εθνικής ομάδας, καθως και δυο προπονητές που τις συνοδευαν.
Η ομάδα των σκιέρ και οι προπονητές εγκλωβίστηκαν στο αυστριακό θέρετρο Κιτζμπούχελ, όπου είχαν ταξιδέψει για να λάβουν μέρος σε χριστουγεννιάτικο camp προετοιμασίας με σκοπό να επιστρέψουν στην Ελλαδα την Πρωτοχρονιά.
Ωστόσο, κατα τη διάρκεια της παραμονής τους στο Κιτζμπούχελ, ολα τα μελη του ελληνικού γκρουπ βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.
Για κακή τους τύχη, οι τέσσερις αθλητριες και οι δυο προπονητές έπεσαν πάνω στην επέλαση της μετάλλαξης Omicron που αλλάξε το αυστριακό υγειονομικό πρωτόκολλο και ετσι η καραντίνα για όσους βρίσκονται θετικοί στον ιό αυξήθηκε απο πέντε σε δέκα μέρες.
Οι αθλητριες και οι προπονητές επιβαρύνονται και με το κόστος των πέντε επιπλέον νυκτών επί αυστριακού εδάφους.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!