Τα Άγια Θεοφάνια στη Δεξαμενή του Κολωνακίου, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη
Το παρών δίνουν ο υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, κ.Τζένη Μπαλατσινού, ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως
Με λαμπρότητα, κατάνυξη αλλά και αυστηρά, περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας εορτάζονται τα Φώτα στο Δήμο της Αθήνας.
Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η Θεία λειτουργία των Θεοφανίων στον ιερό ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.
Το παρών δίνουν ο υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, κ.Τζένη Μπαλατσινού, ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως.
Κλείσιμο
Όσοι πιστοί παρακολούθησαν τη λειτουργία φορούσαν αυστηρά μάσκα τόσο εντός όσο και περιμετρικά του ναού ενώ τηρούνται και οι απαραίτητες αποστάσεις.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος Καθαγιασμός των Υδάτων από την Δεξαμενή στο Κολωνάκι όπου θα τελεστεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.